22 Kasım 2016 Salı

Tales 76


TALES 76 OKU





Çevirmen: AllanWalker

Düzenleyici: Rising Gambler
76.Bölüm: Affedici

Önceki Bölüm Sonraki Bölüm

Nie Li eğitimine dalmıştı. O Uzun Dişli Pandanın savaş yetenekleri daha fazla keşfetmek için hazırlanıyordu. O sırada  iki kişi hızlıca ormanın diğer tarafından geliyordu.
“Hmmm”  Nie Li hafifçe kaşlarını çattı, sıkıca durdu ve gelenlere doğru bakmaya başladı.
Shuu Shuu
İki kişi önünde belirdi, Onlar  Nie Xiaofeng ve Nie Xiaori idi.
Kimsin sen?  Benim Göksel İşaret Ailemin bölgesi içerisinde çok küstahça davranıyorsun.”
 Dediler Xiafeng ve Xiaori Nie Li’ye bakarak. Pandayla birleştiğinden dolayı Nie Li’nin vücudu tamamen farklı bir şekildeydi. Onun bedeni büyümüştü ve derisi siyah ve beyaz bir kürkle kaplanmıştı. Bu yüzden Nie Li’yi tanımadılar.
Onlar” Nie Li kaşları çatık vaziyette, olduğu yerde durmuştu.
Bu iki kardeş Nie Li nin önceki hayatında aile içinde ona kin gütmüşlerdi. Fakat şeytan canavarlarıyla savaşırken ikisi de kahramanca ölmüşlerdi. Bu yüzden Nie Li onlara karşı herhangi bir atağa geçmedi. Ayrıca şu anda aile içindeki durumları Nie Li ile kıyaslanamayacak düzeydeydi. O kalbinde bu iki kardeşe herhangi bir kin gütmüyordu.
Nie Li vücudu hızlıca küçüldü ve orijinal görünüşüne geri geldi.
Hey benim.” Dedi sakince Nie Li.
Nie Li!!”
Nie Xiafeng ve Nie Xiaori şaşırmış ifadelerle Nie Li’ye baktılar. Yaşadıkları şoku tarif etmek oldukça zordu. Az önceki dönüşüm Nie Li nin kendi şeytan ruhuyla birleşmiş hali miydi? Gözleri az önce yıkılmış ağaca ve yerde oluşan korkunç kritere kaydı. Aniden korkuya kapıldılar.
Onlar Nie Li yi sadece Bir Yıldız Bronz Seviye olan bir çocuk olarak görüyorlardı. Bu iki kardeş Nie Linin gerçekte Bir Yıldız Gümüş Seviye Şeytan Ruhçusu olduğunu asla düşünmemişlerdi. Bu iki kardeşin gözlerinde korku belirtileri oluştu.
Bu kısa zaman içinde Nie Wei çoktan Büyük Kıdemli pozisyonunu kaybetmişti, bunun sonucunda onların ailesi büyük bir yükün altında kaldı.(Çekirdek Aileden bahsediyor) Bu olay olduğunda onları baya kötü hissetmişlerdi.  Onlar şu anki durumdan dolayı müthiş üzgün hissetmelerine rağmen intikam almayı düşünmemişlerdi. Onlar sadece biraz canı sıkkın ve üzgün hissediyorlardı. Kollar arası çatışmalar, iç savaşlar Göksel İşaret Ailesi ilk kurulduğu zamandan beri yasaklanmıştı. İç savaşın cezası korkunç bir şekilde ağırdı.
Ayrıca Nie Linin şu anki mevcut durumu onlar tarafından sarsılamazdı. Geçmişte, Patrik Nie Li yi onlara karşı koruduğunda, Patriğin Nie Li tarafından kandırıldığını düşünüyorlardı. Fakat Nie Li aileye o kadar iksiri verdikten sonra onlar bu durumu sonunda kabullendiler.
Kim olduğu fark etmeksizin Aileye bu kadar fazla katkı sağlayan birine saygı duyulması gerekiyordu.
Nie Li nin şu anki gelişim seviyesinin Gümüş Seviye olduğunu öğrendiklerinde onların Nie Li ye karşı hissettikleri tek his hayranlık duygusuydu.
İki kardeşin eğitimini bölmesinden sonra Nie Linin eğitimine devam etme isteği kaçmıştı. Üstünü başını biraz düzelttikten sonra Nie Li ayrılmak için arkasını dönmüştü.
Nie Linin ayrıldığını gören Nie Xiaofeng ve Nie Xiaori, Nie Linin onlar için ne hissettiğini tahmin etmişlerdi. Nie Linin klan içindeki pozisyonunun değişmesine rağmen Nie Linin onlardan intikam almaması oldukça talihli bir durumdu. Nie Linin ayrılışını izleyen Nie Xiaori ileri atıldı ve çekinerek
Nie Li, lütfen dur.” Dedi.
Ne var!” dedi Nie Li kafasına geriye doğru çevirip iki kardeşe bakarak.
Nie Xiaorinin yüzü kızarmıştı ve aradan bir süre geçtikten sonra Xiaori mırıldandı
Nie Li üzgünüm, aile içindeki önceki davranışlarımızdan dolayı hatalıydık. Özür dileriz!
Nie Xiaofeng kafasını eğdi ve
Ne zaman ve nasıl intikam alacağın önemli değil. Biz kabul edeceğiz!” dedi.
Nie Linin önceki hayatında bu iki kardeşin biraz zalim olmasına rağmen, onlar hala iyi insanlardı.  Göksel İşaret Ailesinin başı belaya girdiği zaman onlar yardım için gönüllü olmuşlardı. Bundan dolayı Nie Li onlara kötü davranmıyordu. Fakat onların özrünü duyduktan sonra Nie Li biraz şaşırmıştı. O gülümsedi ve elini kaldırıp salladı “ Affettim” dedi.
Nie Linin söylediklerini duyan iki kardeş bir anlığına donup kaldılar. Onlar Nie Linin bu kadar çabuk affetmesini beklemiyorlardı. Onun bu davranışına tepki bile gösteremediler.
Nie Li yavaşça söyledi
Merhametten yoksun bir insan değilim. Patriğin ona verdiğim iksirleri size olan tutumumdan dolayı sizinle paylaşmadığını duydum.”
Nie Li  mekanlar arası yüzüğünden biraz iksir çıkarıp iki kardeşe doğru fırlattı. “Bunlar size düşen kısım. Bunları hediyem olarak kabul edin.” Dedi.
Konuştuktan sonra Nie Li arkasını döndü ve yürümeye başladı.
İki kardeş bir yandan ellerindeki iksirlere bakıp diğer yandan da Nie Linin giden görüntüsüne bakıyorlardı. Onlar burunlarının hafiften ekşimsi bir tat aldığını hissettiler.(Galiba kötü hissettiler yada utandılar L)
Biz Nie Liye bu kadar kötü davranmamıza rağmen asla onun bize bu iyiliği yapacağını düşünmezdim. Geçmişte yaptıklarımızı yapmamalıydık.” Dedi Nie Xiaofeng kendini eleştirdi. Nie Linin giden bedenine bakarak kendini kötü hissetti.
Evet Nie Li ye kıyasla biz çok reziliz.” Dedi Nie Xiaori kafasına eğdi ve devam etti
 “Abi, Nie Li çok bağışlayıcı bir insan. Sadece bizim arkamızdan gelmedi aynı zaman da bize iksir verdi. Fakat biz hala amellerimizden dolayı kötü hissediyoruz.
Bu iki kardeş hala çok gençlerdi. Onların kalbinde sadece ufak bir kibir vardı, karakterleri kötü değildi. Bu sefer doğru kararı verdiler ve Nie Liden özür dilediler. Onlar asla Nie Linin kendilerine karşı bu kadar cömert olacağını düşünmemişlerdi. Nie Liye karşı çok fazla suçluluk duygusu hissetmeye başladılar. Eğer Nie Li gelecekte bu iki kardeşten herhangi bir yardım ister ise iki kardeş ona asla hayır demeyeceklerdi.
Gece iyice çökmüştü. Nie Li kendi odasındaydı ve alıştırma yapıyordu.  Kabusun İblis Çömleğinden saf ruh gücü yayılıyordu ve Nie Li durmadan bu saf ruh gücünü absorbe ediyordu. Kendi ruh gücüne çeviriyordu.
Nie Li ruh gücünün başka bir seviyeye geçtiğini hissetti.
Nie Li eğitimine odaklanmıştı birileri odasının kapısı çaldı.
İçeri gir” dedi Nie Li yüksek sesle, fakat ayağa kalkmadı.
Hemen ardından odasının kapısı açıldı. Birçok insan hızlıca içeri girdi. Bu gurubun önderi Nie Haiydi. Onu takip edenler ise Nie En ve birçok Kıdemli ayrıca babası ve amcasıydı.
Nie Li kalabalığa şaşırmış bir şekilde baktı, merak ederekten
Ne oluyor . Neden bu kadar insan burada?” dedi.
Babası ve amcası Nie Linin Patrik gelince ayağa kalkmadığını ve onu güzel bir şekilde selamlamadığını üstüne bir de Patriğe soru sorduğunu görünce sinirlenmişlerdi. Onlar endişeli bir şekilde göz ucuyla Nie Hai ye baktı ve onun bu durum karşısında sinirlenmediğini görünce rahatladılar. Onlar kendi kendine “Geri gittiğimizde Nie Liyi düzgünce eğitmeliyiz” diye düşündüler.  Nie Linin şu anki pozisyonun Aile içinde baya yüksek olmasına rağmen böyle şımarıkça davranmamalıydı. O kesinlikle sürekli alçakgönüllü olmalıydı.
Bir zamanlar Nie Hai’yi  iyi minnetle selamlayan çocuk hala o muydu acaba? Eğer şu ada Nie Linin önünde Efsane Seviye Şeytan Ruhçusu olsa bile o çok fazla minnet göstermezdi. Bu hayatında Nie Li insanların hükümdarı olmak zorundaydı. O bilge hükümdar la dövüşecek ve Şanlı Şehre bu felakette yardım edecekti. Şu anda bu sadece ilk adımdı.
Nie Li nin deneyimleri yanında şu anda Şanlı Şehirdeki hiç kimse onu sollayamazdı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder