22 Kasım 2016 Salı

Tales 75


TALES 75 OKU





Çevirmen: AllanWalker

Düzenleyici: Rising Gambler
75.Bölüm:  Savaş Yetenekleri


Önceki Bölüm Sonraki Bölüm



Uzun Dişli Panda Nie Li’nin ruh bölgesine bir alanı işgal etti. Gölge İblisi ile arasındaki mesafeyi belli bir uzaklıkta tuttu.
Gölge İblisi görünüşe göre Uzun Dişli Pandadan korkmuştu ve hiç hareket etmedi. Uzun Dişli Panda görünüşe göre Gölge İblisini fark etmişti fakat hiç aldırış etmedi.
İki tarafta birbirlerine karşı dikkatli davrandı.
Uzun Dişli Panda Nie Li’nin ruh bölgesiyle birleştikten sonra, ikisi arasındaki sınırlar eskisi kadar açık değildi. Aniden, Nie Li’nin beyninde Tombul bir vücut belirdi. Bu vücudun saf bir tatlılığı vardı. Uzun Dişli panda elinde bir bambu kemiriyordu ve beceriksizce ağaca tırmanıyordu. “plop” Uzun dişli panda birden aşağı düştü.
Bu görüntüler Uzun Dişli Pandanın yaşarken ki anılarıydı. Nie Li gülümsemesine engel olamadı. Bu eleman oldukça tatlıydı.
Kabaca iki saat geçtikten sonra, Nie Li’nin Uzun Dişli Pandayla birleşimi sonunda tamamlandı. Uzun Dişli Pandayla birleştikten sonra, bu iki Şeytan ruhu birbirini etkilemeye başladı ve Nie Li’nin ruh bölgesi hatrı sayılır derecede genişledi. Nie Li’nin ruh bölgesi çılgınca genişledi, bir kere daha iki kat genişledi. Ruh Bölgesi genişlemeye devam ederken onun ruh gücüde artıyordu.
Nie Li’nin ruh bölgesindeki ruh gücü iki farklı akışa döndü. Bu iki ruh gücü akışı çevrede kontrolsüzce akıyordu, fakat aynı zamanda birbirlerini tamamlıyorlardı. Büyüleyici bir ruh gücü dalgalanıyordu.
Boom!!
Nie Li ruh gücünün çok fazla arttığını hissetti.
Ruh kristali kullandı ve ruh gücünün çoktan iki bin olduğunu gördü. Ruh gücü İki Yıldız Gümüş Seviyeye ulaşmıştı. Uzun Dişli Pandayla birleştikten sonra Nie Li’nin gücüde baya bir artmıştı.
Bu olanların hepsini Nie Li’nin beklentileri arasındaydı, Onun asıl merak ettiği gelişim hızı değil de Uzun Dişli Pandanın yetenekleriydi.
Uzun Dişli Pandanın yeteneklerini hissettiği zaman Nie Li’nin gözleri açıldı, hızlıca odasından çıkarak arka kısımda kalan dağa doğru koşmaya başladı.
Arkadaki Dağlarda
Arkadaki dağlarda küçük bir orman vardı. Orası sessiz ve ıssızdı. Genelde buraya çok fazla insan gelmezdi. Nie Li, Uzun Dişli Pandanın yeteneklerini denemek için hazırlandı.
“Roar”  (Kükreme Efekti, İngilizce efektleri olduğu gibi bırakıyorum eğer değiştir derseniz yoruma yazarsınız ona göre değiştiririm)
Nie Li çılgınca kükredi ve bedeni genişlemeye başladı. O hızlıca Uzun Dişli Pandayla birleşti. Onun kasları genişledi,  bedeni siyah ve beyaz kürkle kaplandı, onun uzuvları(kol, bacak filan) kalınlaştı ve parmaklarından pençeler çıktı.
Yıldırım Vuruşu!
Nie Li’nin vücudu muhteşem bir güçle dolmuştu. O bir yumruk salladı, büyük bir ağaca vurdu.
Booom!!
Büyük bir adam kalınlığındaki ağaç parçalandı. Yere çarptı ve havaya tozlar yükseldi.
“Bu nasıl bir güçtür!!” Nie Li’nin kaşları titredi. Uzun Dişli Pandanın gücü tahminlerinin de ötesindeydi. Nie Li’nin savaş gücü şu anda Gümüş Seviyeyi bırak Altın seviyeyle dövüşmesine olanak sağlayabilirdi.
Uzun Dişli pandanın bu yumruktan başka herhangi bir yeteneği var mı diye merak etti.
Nie Li burnundan öfkeyle soludu ve Uzun Dişli Pandanın bedenindeki enerjiyi aktifleştirdi. Boom!! Çevresinde çok güçlü bir alan oluştu, çapı kabaca beş metre kadardı. Nie Li bu alan içerisindeki yer çekimini kontrol edebiliyordu.
Yerçekimi Alanı!!
Böyle nadir bir dövüş yeteneği!
Nie Li kendinden geçmişti. Nie Li Uzun Dişli Pandanın bu kadar özel bir savaş yeteneğine sahip olacağını hiç düşünmemişti. Nie Li Uzun Dişli Pandanın gerçekten de doğru seçim olduğunu hissetti.
Nie Li, Uzun Dişli Pandanın savaş yeteneklerini denemeye devam etti. Nie Li, Uzun Dişli Pandayı tam hissedemediğinden dolayı, Uzun Dişli Pandanın savaş yeteneklerinin çoğunu çözemedi. Uzun Dişli Pandayla birleştikten sonra onun anıları Nie Li’nin beynine doğru aktı. Bu yüzden yeni savaş yeteneklerini anlama konusunda baya yol kat etti.
“Üçüncü bir yetenek daha var.”
Nie Li bir canavar gibi bağırdı, ağzını açtı ve tükürdü.(biraz saçma geldi tükürdü yazmak ama ne yazacağımı bulamadım J) İki tane biri siyah biri beyaz top Nie Li’nin ağzından dışarı çıktı. Bu iki top havada kavisli bir yol çizdi, yerde iki farklı alana çarptı.
Boomm!!
Bu iki yuvarlak top patladı, korkunç güçtü bir enerji açığa çıktı ve değdiği yerdeki on metre çağındaki her şeyi parçaladı, yerde iki tane büyük krater açığa çıktı. Yerdeki toprağın içindeki taşlar bile paramparça oldu.
O anda Nie Li bu açığa çıkan enerji karşısında şaşırmıştı.
Yin Yang Patlaması.
Nie Li böyle bir savaş yeteneğini daha öncede duyduğunu hatırladı. Enerjiyi bedeninden çıkarttığında düşmanın üzerinde bomba gibi patlamasına sebep olurdu. Fakat orijinal de bu bomba sadece bir tane olurda Nie Li’de ise iki tane vardı.
“Buna Yin Yang bombası diyeceğim” Nie Li kısa sürede düşündü. Bu siyah ve beyaz bomba biraz kokutucu. Nie Li bir süreliğine bedeninin durumunu inceledi. Bu Yin Yang bombasını çok fazla kullanamazdı. Günde beş kere kullanabilirdi.
Yer Çekimi Alanı ve Yin Yang Bombası Nie Li’nin elindeki gizli kozlardı.
Nie Li Uzun Dişli Pandanın kendisinin hala anlayamadığı bir çok savaş yeteneği daha olduğunu hissetti. O, kendisinin ve Uzun Dişli Pandanın gücü yükseldiği zaman daha bir çok savaş yeteneğini anlayacağına inanıyordu.
Kötü Değil!!
Nie Li çok sayıda şeytan ruhu gördükten sonra, Uzun Dişli Pandayla birleştikten sonra Pandanın gücü Nie Li’yi tatmin etmeye yetmişti. Uzun Dişli Panda Ve Gölge İblisi bu iki şeytan ruhuda Tanrı Seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhlarıydı. Eğer herhangi biri bu iki şeytan ruhunu bilseydi, bunların ikisini bırak bir tanesine sahip olmak için bile delirirlerdi.
Nie Li dönüşümünü bitirdi ve Uzun Dişli Pandayı ruh bölgesine geri çağırdı. Uzun Dişli Panda hala Bir Yıldız Bronz Seviye şeytan ruhuydu. Nie Li uzun dişli pandayı kendi ruh gücüyle beslemeye başladı. Çok fazla sayıda iksir tüketip kendi ruh gücünü de artırıyordu aynı zamanda. Bu sırada Nie Li’nin ruh bölgesindeki Uzun Dişli Panda çılgınca gelen ruh gücünü ağzını açarak absorbe ediyordu.
Genellikle uzmanlar çok fazla ruh gücüyle şeytan ruhlarını beslemezlerdi. Şeytan ruhları onların güçlerinin bir parçası olmasına rağmen şeytan ruhlarını değiştirebilirlerdi. Şeytan ruhunu beslemektense kendi gelişimlerini artırmayı tercih ediyorlardı. Yeterince güçlendikten sonra daha güçlü bir şeytan ruhuyla birleşmeyi seçiyorlardı.
Fakat Nie Li aynı düşünceye sahip değildi. İster Gölge İblisi olsun İsterse Uzun Dişli Panda olsun Nie Li ikisini de beslemeyi düşünüyordu.
Uzun Dişli Panda sürekli ruh gücü absorbe ediyordu bundan dolayı onun ruh gücü sürekli olarak arıtıyordu ve sonunda Gümüş Seviye olmuştu.
Gümüş seviyeye ulaştıktan sonra onun absorbe ediş hızı yavaşladı ve neredeyse sabit bir hale geldi. Şeytan Ruhu ve Şeytan Ruhçusunun güçleri  arasında geniş bir bağlantı vardı. Şeytan Ruhu ona sahip şeytan ruhçusuyla aynı seviyeye geldiğinde şeytan ruhunun gelişim hızı yavaşlardı. Sadece küçük bir kesimde olan şeytan ruhları sahiplerinin gücünü geçebilirdi.
Uzun Dişli Pandanın gelişim kapasitesi Tanrı Seviyesi olduğu için ilerde onun gücü Nie Li’nin gücünü geçebilirdi. Bundan dolayı Nie Li onu yavaşla beslemeliydi. “ Sen bir öğünden sonra bu kadar tombul olamazsın” bu kadar kısa zamanda Gümüş Seviye olmak kolay bir şey değildi.
Gümüş Seviyeye ulaştıktan sonra Nie Li biraz homurdandı. Bir kere daha Uzun Dişli Pandayı çağırdı. Uzun Dişli Panda Nie Li ile birleşti. Nie Li nin yetişimi yükselmişti öncekinden daha güçlü hala geldi. (Pandanın bronz seviye olduğu zamanı kast ediyor)
“Benim Gümüş Seviye olmama rağmen sıradan bir Altın Seviye Şeytan Ruhçusu rakibim olamaz” Nie Li gülümsedi. Tanrı Seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhunun gücünü sıradan insanlar hayal bile edemezdi.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder