21 Kasım 2016 Pazartesi

STWD 111


STWD 111 OKU




Çevirmen: Rising Gambler
Düzenleyici: Rising Gambler
111.Bölüm: VS Efsane Kan 3


( Michael’ın gücü oldukça yüksek ama yeterince hızlı değil…)

Micheal’ın buz sarkaçlarını gördüğünde, Yuuto’nun düşündüğü ilk izlenimi bu oldu.  Micheal buz topunu fırlattığında, Yuuto uzun kılıcını çıkartıp dönerek gelen mermi hızındaki topu gözleriyle takip etti ve yaklaştığında kılıcını buz topuna doğru güçlü bir şekilde salladı.
‘’ İşe yaramaz!  Benim buz saldırım bu seviye de bir savuruşla yok edilemez. ‘’
Micheal galibiyetinden emindi ama o anda beklemediği bir şey oldu;
‘’ Bu çocuk… Saldırının yörüngesini mi değiştirdi?! ‘’
Başından beri Yuuto topu tüm gücüyle durdurmayı düşünmüyordu. Sadece silahla yörüngesini fark ettiğinde aşağıdan bir kesme şeklinde saldırdı. Böylece yüksek hızıyla açıdan etkilenip yukarıya doğru uçup etkisiz hale gelmişti. Yuuto rakibin hala şaşkın olduğunu görünce muhteşem ayak gücüyle mesafeyi kapadı ve dövüş sanatları ile vurmaya hazırlandı;
‘’ Burada biter! ‘’
Yuuto yakınlaştığı anda Micheal’ın bir şeyler söylediğini fark etti.  Silahıyla hemen yatay bir saldırıyla işini bitirmek için salladığında tek kestiği şey hava olmuştu.
Bir anda karşısında gördüğünde yardım için bağırmamak için kendisini tutmak zorunda kalmıştı.

Kristal Golem 
Irk
 Golem 
Meslek
 Guardiyan
Eşssiz Yetenek
 Büyü Gücü Arıtma 

Büyü Gücü Arıtma
 Nadirlik ☆☆☆☆☆☆
(Yeteneği sayesinde büyü gücü sürekli hızlı bir şekilde yenilenir.) 

20 metre boyutunda olan golem, Yuuto’nun şu ana kadar gördüğü tartışmasız en büyük canavardı.
‘’ Bu benim bile beklentimin ötesinde. Golem alt kattan buraya kadar yükselmiş. .. ‘’
Michael canavarı gördüğünde iç çekmekten kendini alamadı. Normalde boss en alt kattan çıkmazdı ancak yüksek seviyeli savaş sonucu etraftaki zemin yıkıldığından büyü gücünü hissederek buraya gelmiş olmalıydı;
‘’ Yapabileceğimiz bir şey yok. Öncelikle şu adamı birlikte halledelim olur mu? ‘’
Michael elini goleme doğru kaldırdı ve patlama büyüsünü hazırlama başladı. Bu büyüde ateş ve rüzgarı birlikte kullanıyordu. Ateş büyüsünü güçlendirirken rüzgar büyüsüyle de alanını ve derecesini arttırıyordu.
(Bir şey… geliyor. )
Yuuto saldırının gücünü görünce Michael’dan uzaklaşıp alt kata delikten atladı. Böylece olası bir sonuçsuz durumda fiziksel olarak saldırıda rahatlıkla bulunabilecekti.
Michael’ın patlama büyüsü golemi vurduğunda ağzı açık bir şekilde dona kalmıştı;
‘’ Olamaz. Onun büyü direnci mi var?! ‘’
Michael sessiz kalmıştı. Böyle yüksek bir büyüyü durdurmak için inanılmaz bir büyü direnci olmalıydı. O sırada Golem Micheal’a doğru koluyla saldırdı;
‘’ Gu… ‘’
Yüksek fiziksel gücü ve büyü direnci ile golem tam anlamıyla yenilmezdi ve şimdi bir de saldırısı yüzünden ölümcül yara almıştı. Etrafını buz duvarıyla sararken durum hakkında oldukça ümitsiz hissetmeye başlamıştı.
Bu gün gerçekten de şanssızdı. Obur  İblis Kraliçesi ile karşılaşıp tam yenecekken bir insan tarafından durdurulmuş ve C seviyeli bir zindanda ölüm kalım savaşı veriyordu. Golem ona doğru yaklaşırken o anda aklına bir fikir geldi. Neden golemi yenmek için uğraşıyordum ki? Tek yapmam gereken kaçmak ve çıkışı kapayıp benim için hepsini temizlemesine izin vermek.
‘’ Planlar değişti.  Benim ayrılmam gerek bunu yok etme işini sana bırakıyorum… ‘’
 Bu sözlerden sonra çıkıştan çıkıp, çıkışı buz duvarıyla kapamıştı.
‘’ Neler oluyor? P.ç herif?! ‘’
Kristal Golem Michael gittikten sonra onu takip etmeyi bıraktı ve ona en yakın olan Beelzebub’a doğru yönelmişti.  Kristal golem Beelzebub’a doğru yumruğunu kaldırmışken, Beelzebub’ın yapacak hiçbir şeyi yoktu. Yorgunluktan dolayı bu saldırıyı atlatamazdı bu yüzden sadece gözlerini kapatmakla yetindi.
Crash!
Beelzebub garip bir sesi duyduğunda yavaşça gözlerini araladı ve önünde bir erkeğin Golem’in yumruğunu durdurduğunu gördü.
‘’ Yuuto-sama! ‘’
( Olağanüstü… Nasıl bu kadar hızlı koşabilir?! )
‘’  Sakin ol. Eğer benim önümde ölürsen benim sıkıntı olur. ‘’
‘’ Evet! ‘’




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder