22 Kasım 2016 Salı

Tales 77


TALES 77 OKU






Çevirmen: AllanWalker

Düzenleyici: Rising Gambler
77.Bölüm:  Turnuva

Önceki Bölüm Sonraki Bölüm

Aile kıdemlileri birbirlerine baktılar. Onlar Nie Li nin Patriğe karşı olan kayıtsız tavırlarından dolayı Nie Li’yi biraz cesur buldular. Fakat Nie Hai ve Nie En hiçbir şey fark etmedi. Ayrıca Patrik bugünden itibaren Nie Li nin Göksel İşaret Ailesindeki konumunun onunla aynı seviyede olacağını açıkladı.
Kıdemliler bu Nie Hai’nin sözlerine kavrayamadılar. Ancak Patrik emrettiği için onlar sadece bu emre uymaları gerektiğini biliyorlardı.
Ben Aziz Ailenin birçok güçlü Aileyi gençler arası olan bir turnuvaya davet ettiği haberini aldım. Aynı zamanda bizi de davet ettiler. Katılmalı mıyız?” dedi Nie Hai. Bu turnuva her sene bir büyük aile tarafından düzenlenirdi. Turnuvaya katılan adam sayısı en az Ailedeki en güçlü üç insandan oluşmalıydı.
Eğer sıradan bir turnuva olsaydı onlar katılabilirdi. Fakat Nie Hai Aziz Ailenin onlara karşı tutumundan dolayı biraz endişelenmişti.
Elbette Katılacağız. Neden katılmayalım? Simyacılar Derneğine bir mektup gönderin onlarda izleyici olarak gelirlerse bize bir şey olmaz.” Dedi sakince Nie Li Madem Aziz Aile bize davetiye göndermiş bize de davete icabet etmek düşer.
Nie Linin sözlerini duyan kıdemliler Nie Li ye biraz şaşırmış bir şekilde baktılar. Nasıl olurda Simyacılar Derneği o her istediğinde gelebilir? Ancak Nie Hai ve Nie En bunun gerekli olduğunu hissettiler.
O zaman ben Direktör Yang’a bir mektup yazmakla uğraşıyor olacağım.” Dedi Nie Hai, sakince gülümsedi. O da Nie Li’den bu cümleleri duymayı bekliyordu. Eğer Simyacılar Derneği turnuvayı izlemesi için birilerini gönderirse Aziz Aile onları fazla zorlayamazdı.
Turnuva için üç kişilik yer var. Sende katılmak ister misin?” Nie En Nie Li’ye bakarak sordu. O çoktan Nie Linin Gümüş Seviye ulaştığını ve bir şeytan ruhuyla birleştiğini biliyordu.
“Kesinlikle bende katılıyorum.” Dedi Nie Li sakince, aynı zamanda kafasıyla da onayladı. O daha yeni Uzun Dişli Pandayla birleşmişti. Pandanın gücünü ölçmek için bu turnuvanın iyi bir şans olacağını düşünüyordu. Aynı zamanda Shen Fei ile olan iddiası vardı. Nasıl olurda katılmazdı.
Nie Hai ve Nie En, Nie Li ile konuşurken gayet saygılı bir tonla konuşuyorlardı. Diğer kıdemliler bunu anlayamamışlardı. Fakat Nie Linin Aileye verdiği iksirleri düşündükten sonra hızlıca anladılar. Onlar ayrıca bir şeyi daha anladılar. Oda Nie Li’nin şu anki konumunun eskiden olduğu konumla bir daha asla aynı olmayacağıydı.
Turnuvaya Nie Li’den başka Nie Xiaofeng ve Nie Yu seçilmişti. Bu ikisi İki Yıldız Bronz Seviyeydiler.
(Nie Linin kuzeni olan Nie Yu değilmiş)
Yirmi yaşında İki Yıldız Bronz Seviye Şeytan Ruhçusu olmak çok iyi bir olaydı. Aile içinde dahi sayılıyorlardı. Onların Şeytan ruhlarının gücü ortalama olmasına rağmen.  Nie Li dar kafalı birisi değildi. O Nie Hai’ye onlara vermesi için iki tane Olağanüstü seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu vermişti.
“Turnuvaya hazırlanman için yarım ayın var. Nie Li hazırlanmaya başlayabilirsin. Aziz Ailenin savaşçılarının en düşüklerinin Beş  Yıldız Gümüş Seviye olduklarını duydum.” Dedi Nie Hai. Onlar Aziz Ailenin turnuva boyunca sinsi planlarına hazırlıklı olmak zorundalardı.
“Oh” sakince cevapladı Nie Li. Gayet sakin gözüküyordu.
Aziz Ailenin sinsi planları mı? Nie Li bir an bile endişelenmedi. Nasıl bir sinsi plan onun gözünden kaçabilirdi ki?
Bundan sonra Nie Hai, Nie En ve diğerleri Göksel işaret Ailesinin geleceği hakkında Nie Li ile konuştular. Hatta çok fazla para harcayarak Ailenin gücünü artırmak için uzman almayı önerdiler.
“Para hakkında endişelenmeyin. Bu işleri halletmesi için Aileye yüz milyon şeytan ruhu parası verebilirim. Fakat Bu uzmanları seçerken çok dikkatli olmanız lazım. Bu uzmanların Aziz Aile ve Kara loncayla hiçbir bağlantısının olmaması lazım.” Dedi Nie Li.
Yüz milyon para katkısı yapmak! Nie Ming, Nie Hai ve diğer kıdemlilerin gözleri bu sözleri duyduktan sonra yuvalarından dışarı çıkacakmış gibi oldu. Yüz milyon parayı bu kadar kolay söylemek!!
Yüz milyona Aile için birçok şey alınabilirdi. Hatta yüz tane Altın seviye uzman alınması bile problem olmazdı.
Nie Hai ve Nie En bu sözler karşısında sakin kalmışlardı. Onlar açıkça Nie Li’nin servetinin ne kadar fazla olduğunu açıkça biliyorlardı. Yüz Milyon şeytan ruhu parası onun için hiçbir şeydi.  Yüz milyon şeytan ruhu parasıyla birlikte Göksel Marks Ailesinin nüfuzu aşırı miktarda artabilirdi.
Sonunda kıdemliler neden Nie Li’nin konumunun Nie Hai ile eşit olduğunu anlamışlardı. Nie Li’ye karşı olan olumsuz düşünceleri bir anda yok oldu. Göksel İşaret Ailesi onların kökeniydi. Ailenin iyiliği için bu durumu destekleyeceklerdi.  Kıdemliler Aileye yardım eden herkese saygı duymalıydılar.
Bu kişinin konumu ne kadar düşük olursa olsun. Eğer Aileye yüz milyon şeytan ruhu parası veriyorlarsa onları sonuna kadar yükselteceklerdi.
Uzunca bir süre tartıştıktan sonra Nie Hai ve diğerleri planlarını uygulamaya başladılar. Şeytan Ruhçusu Derneği Ve Savaşçı Derneğine adam toplamak için birilerini gönderdiler.
Şeytan Ruhçusu Derneği Ve Savaşçı Derneği, Simyacılar Derneğinden farklıydılar. Onlar Simyacılar Derneği kadar güçlü değillerdi. Onlar sadece derneğe gelen Şeytan Ruhçuları ve Savaşçıları kaydetmekle sorumluydular. Genellikle, gelen şeytan ruhçuları ve savaşçılar güçlü aileleri seçiyorlardı. Bu yolla ailelerine daha fazla gelişim kaynağı ve sabit gelir kazandırıyorlardı. Güçlü Aileler ise bunları işe alarak kendi güçlerini daha da arttırıyorlardı.
Her Aile, ailesini korumak için belirli bir koruma gücü sağlamalıydı. Göksel İşaret Ailesinin koruma gücünün kaybolmasının asıl sebebi parasızlıktı.
Yüz milyon şeytan ruhu parası vermesinin yanında Nie Li aynı zamanda bir çok gelişim tekniği vermişti. Ailenin her üyesi bu teknikleri çalışabilirdi ve ailesinin gücünü artırabilirdi.
Bu sıralarda Aziz Ailede,
Aziz Ailenin ana işlerinden sorumlu Shen Ming, ailenin bazı işleriyle ilgileniyordu. Tam bu sırada içeri üç kişi geldi. Bunlara liderlik eden Shen Fei’ydi. Ve Shen Fei’nin arkasında yirmilerinde biraz fazla iki adam duruyordu.
“Asıl Kıdemli” Shen Fei yavaşça ellerini birleştirdi.
“Asıl Kıdemli” Shen Fei’nin arkasındaki iki kişi vücutlarını bükerek selamladı. Bu ikisi Aziz Ailenin alt koluna ait kişilerdi. Onların konumu Shen Fei’nin oldukça altındaydı. Onların gelişimi Shen Fei’den yüksek olmasına rağmen onlar Shen Fei’ye kıyasla daha mütevaziydiler.
“Mmm” Shen Feng kafasıyla onayladı.  İçini çekti. Shen Fei’nin şu anki gelişimi çok kötü sayılmazdı. Şimdiden Üç Yıldız Gümüş Seviye Şeytan ruhçusuydu. Eğer bu iki alt kola mensup gençle karşılaştırılırsa aradaki fark çok büyüktü. Yirmi yaşında olan Shen Ning şimdiden Beş Yıldız Gümüş Seviyeye Şeytan Ruhçusu olmuştu. Yirmi üç yaşında olan Shen Xiao ise çoktan Altın Seviye Şeytan Ruhçusu olmuştu.
Ailenin genç ustasının gelişim seviyesinin alt kollara ait olan genç gelişimcilerin seviyesiyle kıyaslanamazdı. Bu olay daha önceki jenerasyonlarda olmamıştı.
“Genç Usta Shen Fei bu turnuvaya katılmak istediğinizden emin misiniz?” diye sordu nazikçe Shen Ming.
“Göksel İşaret Ailesinden Nie Li’nin bu turnuvaya katıldığından emin misin?” diye sordu Shen Fei kaşları biraz çatık şekilde Shen Ming’e bakarken. Xiao Ning’er den dolayı Shen Fei’nin kalbinde Nie Li’ye yöneltilmiş bir öfke vardı. Göksel İşaret Ailesinin de turnuvaya katılacağını duyan Shen Fei gücünün bu turnuva için düşük olduğunu bilmesine rağmen turnuvaya katılmak istediğini söylemişti.
“Ben Göksel Marks Ailesinin verdiği cevabı öğrendim. Onlar bu turnuvaya katılacak. Nie Li’ de turnuvada yer alacak.”
“Eğer durum buysa, bende katılmak zorundayım. O çocuğu ayaklarımın altına alıp rezil edeceğim.” Dedi Shen Fei. Xiao Ning’er hakkında düşündükçe kalbi Nie Li’ye karşı kin besliyordu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder