4 Kasım 2016 Cuma

Tales 72


Çevirmen: Anonim

Düzenleyici RisingGambler

72.Bölüm:  Refine Şeytan Ruhu
Shao Ming Feng, hızlıca bir grup iblis ruhu taşıyla geri geldi. Yakalandıktan sonra iblis ruhları saklamak için bir ruh taşının içine mühürlndi.
İblis ruhu taşı satır satır masanın üzerine yayıldı.Görüntü olağanüstüydü !


"Burada olanlar gümüş sınıfı kabus iblis ruhları.Normalde değeri 60 bin iblis ruhu civarında ve burada da altın sınıfı kabus iblis ruhları var.Toplam fiyatları 300 bin iblis ruhu civarında".
Shao Ming Feng ruh taşlarını ikiye ayırarak işaret etti ve Nie Li'ye açıkladı. Şeytan spiritualisti ile bütünleşmeden ayrı olarak iblis ruhları güçlü olmalarını sağlayan zırhların içine de mühürlenebilirlerdi. Gümüş sınıfı ve daha üst sınıfların fiyatları zaten oldukça pahalıydı. Fiyat ise sıklıkla 10 binler hatta 100 binlerdi ve halktan olan insanlar bunu asla karşılayamazlardı.
Neyse ki bu Nie Li için hiç de problem değildi.
"Fiyat hala makul.Hepsini alacağım!" diyerek başını salladı.
Shao Ming Feng döndü, Nie Hai ve Nie En'e baktı.İkisi de birbirine baktı ve gülümsediler.Shao Ming Feng onların iznini istiyordu ama onların karar vermekte ne kadar aciz olduğu hakkında fikri yoktu. Nie Li sağ ellini salladı.Mekanlar arası yüzüğünden, iblis kristal kartlarından oluşan ufak bir dağ belirdi.
Onların hepsine masada yer verdi ve
“Bu miktarda bir para yetecektir.Lütfen kontrol edin !”
Nie Li cidden kendisi mi ödüyordu?
Şu kristal iblis kartlarından oluşan ufak dağa bak Shao Ming Feng ciddi anlamda şok olmuştu.
The Heavenly Marks Ailesi çok zengindi . Aslında onlar bir çocuğa taşıyabileceğinden çok daha fazla para bırakmışlardı fakat o bu konu hakkında hiç düşünmemişti bile.Yine de o sadece terbiyeli bir iş adamıydı.Nie Li faturaları ödeyebildiğinden beri kesinlikle hiçbir problem yoktu.
Nie Li sağ elini tekrar salladı.Ve 50 tane iblisi ruhunu Mekanlar arası yüzüğüne fırlattı.
“Lütfen bizi tekrar ziyaret et.” Dedi Shao Ming Fent kartları saymayı bitirdikten sonra gülüşü daha da nazikleşti.Bu iblis satmaya başladığından beri yaptığı en büyük işti.
“Kartların sahibi çok kibar.Hala biraz daha almalıyız.Müşterilerin ayağına götürmüyor sonuçta değil mi?”
Nie Li hafifçe Shao Ming Feng’e göz gezdirdi.
Shao Ming Feng  “Neden yapayım? Genç efendi hala daha fazla iblis almak istiyor mu?” diye sordu.
Nie Li’nin sakinliği ona hafif gaz verdi.
“Kesinlikle, bu iblisleri satın almak sadece istediğimin küçük bir kısmıydı”  dedi Nie Li sakince.
Shao Ming Feng tamamen şok olmuştu.Nie Li daha kaç tane iblis ruhu almaya niyetliydi?
Dükkanı açıldığından beri olabildiğince iblis ruhu satmak istemişti.
“Ayrıca yüksek oranda zehirli iblis ruhları satın almak istiyorum.Snow wind iblis ruhları ve dövüşçü iblis ruhları…Sahip sadece bu stokları elden çıkaramaz mı?”
“Tekar bütün stokları mı? Tanrım!”
Her nasılsa alelacele Shao Ming Feng bütün iblis stoklarını çıkardı.
Bu kabus iblis ruhlarının miktarı daha azdı fakat Ni Lie’nin sordukları binler hatta yüz binler ediyordu.
Fakat fiyat Kabus İblis Ruhlarıyla karşılaştırıldığında hala ucuzdu.
Shao Ming Feng hemen fiyatı hesapladı.En sonunda toplam fiyat 60 milyon iblis parasıydı.
Sadece hesaplamak bile onu terletmeye yetmişti.
“65 milyon iblis parası lütfen kontrol edin”. Nie Li masanın üzerinde 6bin 500 kristal karta baktı.
Shao Ming Feng derin şok içindeydi.İşe başladığından beri ilk kez bu kadar çok parayı bir arada görüyordu.Ama asıl nokta bütün bu paralar bir çocuğun mekanlararası yüzüğünden alınmıştı.
“Sahip, ben hala bir yığın iblis ruhu almalıyım.”
Nie Li, Shao Ming’e şöyle bir baktı ve
 “Genç sahibin tek ihtiyacı emir vermektir.Ben, Shao Ming Feng, elimden gelenin en iyisini yapacağım.Senin sadece mesaj göndermen gerekiyor.Sana bütün Heavenly Marks ailesi üzerindeki iblisleri gönderirim”
 dedi nazikçe Xiao Ming Feng.Nie Li onun en büyük müşterisi olduğundan onu kaba söz söylemeye cesaret edemiyordu. Bir işlem birkaç yıldan fazla sürebilirdi.Aslında Nie Li’yi tedavi etmeliydi öte yandan eğer büyük bir müşteriyse ve giderse arkasından ağlamak için çok geç olacaktı.
“Tamam yaşlı patrik hadi geri dönelim”. Nie Li, Nie Hai ve Nie En’e baktı.
“Tamam” Nie Hai ve Nie En aynı anda başını salladı.Aslında onlar Nie Lie’ye iblis ruhunu kendileri hediye almak istemişti ama onun bu kadar çok iblis ruhu alacağını tahmin etmemişti.
Onları kim suçlayabilir ki? Heavenly Marks ailesi yılda sadece 1 milyon iblis ruhu parası kazanıyordu Nie Li ise bir kaseye bile 100 milyon para bayılmıştı.Ayrıca 60 milyonu da iblis gezisinde harcamıştı.
Shao Ming Feng’e veda ettikten sonra Nie Li , Nie Hai ve Nie En'le birlikte Heavenly Marks ailesine taşıdılar.
Gezi esnasında Nie Li, Nie Hai ve Nie En bir şey kazandı.Nie Hai ve Nie En aniden Heavenly Marks ailesinin üyelerini çağırdı iksir dağıttılar onların güçleri yükseldi.
Nie Li geri döndü, Nie Hai'ın düzenlemesi altında Ni Li ve ailesi patriğin evine bir adım uzak olan kendi evlerine taşındılar.Heavenly Marks ailesinin tümü bunu güvenli olduğunu söyleyebilirlerdi.Nie Hai düzenlemesinden Nie Li memnun oldu.
Nie Li kalan iksirlerin çoğunu, kristal iblis kartları ve evdeki diğer şeyleri tamamını kullanmalarına izin verdi.Bu düzenlemeden sonra , Nie Li antrenmanına konsantre olmak için odada kaldı.
Akşam, Kimyacılar Birliğinde üyesi Yang Xin'den haber geldi.Bir grup suikastçi Yang Xin'i soymayı denemiş.Onlar aslında Kabus iblis kasesini çalmaya çalışmışlar neyse ki güvenlikçiler tarafından öldürülmüşler.
Ni Li'nin kirpikleri aniden kıpırdadı.Aslında Glory City'de böyle bir şeyi yapmak kimin haddineydi.Fazla cesurlardı. Eğer onlar bu kadar korkunç bir şey yapmasaydı ve bunu denemeseydi! Böyle şeyleri yapabilecek sadece bir grup insan var.Nie Li sadece Kara Loncadan korkuyordu.Eğer bu kutsal aile ya da Kara Lonca  ise olabildiğince çabuk yakalanması gerekliydi.
Buna rağmen Nie Li'nin yetişmesi çokça yükseldi.Onun dayanıklılığı gümüş seviyeydi.Bu yeterince uzaktı.
Gerçi karanlık şeytani iblisin normalin dışında güçleri vardı, normal şartlar altında bunu belli etmezdi.
Yine de Nie Li iblis ruhlarıyla kendini bütünleştirmek istiyordu.Heavenly God tekniği sadece 7 şeytani iblis ruhuyla bütünleşmesini sağlıyordu.Her birleşmeden sonra Nie Li'in gücü ve gelişme hızı artardı.

RisingGambler Notu: Arkadaşlar bu aralar çeviri tarihinde aksama oldu ancak bu aramıza yeni çevirmenler katıldığından kaynaklandığından iyi bir şey olduğunu söyleyebiliriz. Yarın Rein ve Skill Taker gelecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder