2 Kasım 2016 Çarşamba

STWD 105


Çevirmen: ZCB

Düzenleyici: Rising Gambler

Skill Taker 105 - Semendere karşı


"Spica, Sylphia geri çekilin."
Lassen'in bir semendere av olmak üzere olduğunu görünce Yuuto dövüşmeye hazırlandı. Yüksek hız tekniğini kullanarak rüzgar büyüsü yaptı (Leopar yürüyüşü) ve semender ile arasındaki mesafeyi bir anda azalttı. Ancak semender büyük vücuduna göre hızlıydı. Kafasını Yuuto'ya doğru çevirdi ve kavurucu nefesini açığa çıkardı.


"....Su Kalkanı!"
Yorulduğu zaman yakın dövüşten kaçınmalıydı ancak bu arkasındaki Spica ve Sylphia'nın yaralanmasına sebep olurdu. Bunun farkında olan Yuuto su savunma büyüsünü yaptı ardından alev nefes yeteneğini etkisiz hale getirdi ve ele geçirdi. Oda buharla doldu.
"....Sen?"
Lassen Yuuto'nun iki büyü yeteneğini başarılı bir şekilde kullandığını görünce şaşırdı. Bunun sebebi İki büyü yeteneği kullanabilen büyücülere Duo büyücü denir ve sadece on binde bir görülür.
"Yuuto-kun! Semenderin zayıf noktası kuyruğu.  Acı duygusu yoğun olarak kuyruğunda."
"Kuyruk öyle mi. Anlaşıldı."
Kertenkele gibi görünüyor olsa da şaşırtıcı bir şekilde zayıf noktası kuyruktu.  Lassen söylemeseydi fark edemeyecekti.  Yuuto,semenderin arkasına saldırmaya başladı.  Semender kendi zayıflığının farkındaydı ve Yuuto'yu sürekli karşısında tuttu.
"Zor!"
Sabırsız hale gelen Yuuto semendere yaklaştı (Leopar Yürüyüşü).
 "Sen aptal mısın?"
Lassen bunun bir intihar olduğunu düşündü ve bağırdı ancak sonradan endişesinin gereksiz olduğunu anladı.  Yok Edici Yumruk.  Yuuto'nun yarattığı bu yetenek insan vücudunun içini ve dışına zarar veriyordu.  Bu yetenek karetenin (doğru yumruk itme) ve Çin dövüş sanatlarından (delici güç) tekniklerinin bir birleşimiydi. Bu yeteneğini Semenderin vücuduna 10 metreden uçarak kullandı.
"Lessen-san yaralandın mı?"
".........."
Lessen Expein'de üst sınıf maceraperest.  Bronz rütbeli ancak onun yeteneği altın rütbe ile karşılaştırılabilirdi. Yeteneğinin kanıtı olarak Expein krallığı onu büyük ölçüde önemsiyordu ve siyaset hakkında çok bilgisi vardı.  Bu kez zindan savaşında bitkin düştükten sonra semender ile karşı karşıya kaldı.  Eğer gerçek yetenekleriyle dövüşseydi semender onun için problem olmazdı.
Hatta Yuuto'nun yetenekleri tecrübeli Lessen'in gözünde farklıydı.  Maceraperest yeteneklerinin dışında bir şeydi. Pullarla kaplı derisine rağmen onu çıplak elleriyle öldürdü.  Bu kadar genç olmaki Lessen acemi bir maceracının yeteneklerini anlamak için yeteri kadar olgunlaşmamıştı.
"Fu fu. Yuuto-kun. Şaşırdım.  Daha önce bir kaç kez duymuştum ama gerçekten güçlüymüşsün."
"Hayır daha çok yolum var."
"Beni yanlış tanıma. Açıkçası benim yeteneğim altın rütbeden aşağı değil ve senin yardımın olmadan semenderi öldürebilirdim. Bu nedenle beni kurtardığını düşünme."
"Hm. Lessen-san? Acaba kızgın mısın?"
"Kızgın değilim!"
Kızgın olmadığını söyledi ancak ses tonu tam tersini gösteriyordu. Lessen bağımsız bir kadın maceraperest olduğu için gurur duyuyordu ancak bu karşı cins tarafından kabul edilmesi zor birşeydi.
"Kötü bir şey mi yaptım?"
Yuuto bir kadını anlamakta başarısız olarak derin bir nefes aldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder