2 Kasım 2016 Çarşamba

Rein 10


Çevirmen: Rising Gambler

Düzenleyici: Rising Gambler

10.Bölüm: Gangnam İstasyonu (6)
‘’ Karar verdiniz mi? ‘’
Hansoo dükkanlara geri döndüğünde üçlü için de malzemeler aldı. Onu izleyen Mihee ne yaptığını bildiğini düşünerek sadece sessizce izlemekle yetindi.


Taesoon şu an ki durumu anlamıştı. Stat rünleri önemli olsa da yetenek rünlerinin önemi daha fazlaydı. Yeteneği olmayan biri, güçlü bir yeteneği olandan daha çalışkan olsa da gene de avlanma hızı olarak yeteneği olan kişi daha hızlı gelişecekti.
Hansoo onlara dönüp;
‘’ Aranızdan kim almaya karar verdi? ‘’ diye yineledi.
‘’ Ben. ‘’
Mihee cevapladı. Hansoo içinden beklediğim gibi diye düşündü. Hansoo daha önceden Mihee’nin mana rünü aldığını görmüştü bu yüzden onun alması daha avantajlı olacaktı.
Bu yüzden Taesoon ve Sangjin yetenek için çekilmek zorunda kalmışlardı.
‘’ Burada üç çeviklik ve algı rünü var. Ayrıca 7 tane de güç ve dayanıklılık rünü. ‘’
Mihee, Hansoo’ya doğru rünleri uzattı;
‘’ Daha önce avlanmanın %5’ine anlaşmıştık. Bu yüzden 6 güç rünü alacağım. ‘’
‘’ Sen nasıl istersen. ‘’
Mihee başta karar vermekte zorlanmıştı çünkü bu kadar fazla rün vermek aynı zamanda zayıf kalmak anlamına gelirdi ve bu dünyada zayıfsan ölürsün.
Hansoo, Mihee’nin endişeli olduğunu gördüğünde;
‘’ Bunun çok fazla olduğunu düşünme. Statları arttırmak önemli olsa da güçlü bir dövüş yeteneği avlanma hızını arttırmak için önemli. ‘’
Bu dünyada bedelsiz yardım etmek diye bir şey yoktu çünkü bir insanın canı tehlikedeyse başka insanların iyiliğini düşünmek için zaman bulamazdı. Bunu yavaş yavaş diğer üçlü de anlamaya başlıyolardı.  Hansoo çengel yılanını öldürdükten sonra Juterium küresinin nerde olduğu için etrafa bakınmaya başladı bir tahmin yürüterek öncelikle yılanın karnını açmaya karar verdi.
Tududuk
Oldukça elastik bir Juderium metali vardı içinde.  Üçlü dikkatli bir şekilde Hansoo’nun ne yaptığını anlamaya çalışıyordu. Oradan Hansoo yılanın karnını açmış ve çorbayı karıştırıyormuş gibi duruyordu. Hansoo ise Juterium küresini arıyordu.
‘İşte burada! ‘
Hansoo Lizat çözeltisi bulduğunda yüzünde memnun bir ifade oluştu. 6 tane getirdiği potların içine doludurup sallamaya başladı.
Ploploploploplop
Salladıktan sonra potların içinde yeşil bir sıvı oluşmuştu.  Sıvıya yılan derisi koyarak oluşan tepkimeye baktığında;
‘ Silah için iyi olmaz. ‘
Tekrardan aynı işlemi yapıp daha az deri koymayı denedi.  Bu sefer yeşil sıvı yavaşça gümüş rengine dönmeye başlamıştı. Juterium metalini koyunca tamamen sıvı olmuştu.
Choururururk.
20 cm Juterium metali eklemişti ama ucu biraz kör olduğundan Hansoo tatmin olmadı. Metala kalıp oluştursun diye Padao’yu şekil oluştursun diye koydu.  Son eklemeleri yaptığında uzun kılıç kadar uzun olmasa da boyu oldukça yeterliydi.
Onu kıskanmış bir şekilde izleyenleri görünce Hansoo gülümsemeden edemedi;
‘ Beklediğim gibi gerçekten de ilerde en zorlu rakiplerim olacaklar. ‘
Yaptığı silah sayesinde yakın mesafede rakibe hasar vermesi oldukça kolay olurdun Ancak hançerler fiziksel savunma rünü kullananlar için delme etkisinden  dolayı daha etkiliydi ama şimdilik oldukça iyidi.
Eğitim 1-11
Eğitim alanında canavarlardan çıkan materyallerden toplam 134 silah yapılabilirdi ve Hansoo simyacılık yeteneğini öğrendiği için geçmişteki kendine tekrardan şükrediyordu.
Şimdilik için bu  silah oldukça yeterliydi.
‘’  Bu silahı satın alabilir miyiz? ‘’
Taesoon silaha kıskançlıkla baktı. Eğer bu uzun kılıcı almak için rün vermesi gerekiyorsa ne kadar olduğu önemli değildi.
‘ Dürüst olmak gerekirse satmak isterdim ama şu an böyle bir silah daha üst level canavarlar için gerekliydi. ‘
‘’ Üzgünüm, bir tane daha yapmak isterdim ama bütün sıvıyı kullandım. ‘’
‘’ Tsk. ‘’
Hansoo kalkıp trenin içine doğru yöneldi. Trenin içinde ödülün bulunduğunu umarak ilerliyordu. Kanca yılanı zaten oldukça güçlü bir düşmandı eğer trenin içinde bir boss daha olsaydı maceracıların kazanma olasılığı olamazdı.  Trene doğru giderken diğerlerinin de onu takip ettiğini fark etti;
‘’ Neden sizde beni takip ediyorsunuz? ‘’
Diğer üçlü şaşırmıştı.
Onlar aptal değildi. Ulaşması bu kadar zor bir trenin içinde elbette güzel hazineler olmalıydı. İçinde bir oyun olsa bile gene sonuçta hazine olacaktı.
Ancak hiç Hansoo’dan beklemedikleri bir tepki aldılar;
‘’ Sadece tek kişi girebilir. Gelmeyin. ‘’
‘’ Ne? ‘’
‘’ Sadece tek bir insan girebilir. ‘’
Gizli parça sadece tek bir insan olduğunda ortaya çıkıyordu. Tren oldukça büyük olsa da aynı şekilde sadece tek kişi varken hareket ediyordu.
‘’ Bu karar böyle verilmemeli. ‘’
Sangjin’den beklenmedik bir tepki gelmişti. Ardından Taesoon’da konuştu;
‘’ Ayrıca tek bir kişinin girebildiğine dair kim kural söyledi? Hepimiz buraya birlikte savaşarak geldik. ‘’
‘Dayanışma, huh. ‘
‘’ Oh. Elbette öyle bir kural söylenmedi. Ayrıca bu dünya da hiçbir şey için kural yok. ‘’
O sırada uçan yarasa Hansoo’nun yanından geçirken eliyle yakaladı ve sıkarak öldürdü;
‘’ Şimdi gidin. Size iki seçenek veriyorum. Birincisi sizin adalet anlayışınız hakkında şimdi farklı bir dilden konuşmaya devam ederiz ya da ikinci olarak şimdi gider ve daha sonra alanda buluşuruz. Şimdi seçin. ‘’
……………
‘’ Lanet olası piç! ‘’
Taesoon trenin kalkış sesini duyduğunda yumruklarını sıktı. Hansoo trene binmeden önce bir şey daha eklemişti;
‘’ Eğer dövüşmek istiyorsanız üçe bir dövüşebiliriz. Eğer kazanırsanız siz binersiniz, kaybederseniz silahlarınızı alırım. ‘’
Bunu duyunca Taesoon saldırmaya karar verdi. Sonuçta hançerleri kaybetmek o kadar da kötü bir şey değildi. Kazanınca kazanacaklarını düşününce bu fazla bir şey değildi.
Hansoo konuşmasını bitirdiği anda hızlıca hareket ederek hançerini  kaldırdı ancak Hansoo’nun gözlerini gördüğü anda durmuştu. Onun gözleri diğerlerinden farklı bakıyordu. Sanki onun için öldürmek nefes almak gibi kolay bir şeymiş gibi baktığını görünce içinden ürperdiğini hissetti.
Hansoo onun durduğunu görünce, arkasını döndünü ve gülerek uzaklaşmıştı.
Bunları düşününce içini bir öfke kaplamıştı Taesoon’un.  O sırada Mihee ağzını açtı;
‘’ Hadi yukarı çıkalım. Burada beklememizin anlamı yok. ‘’

Sangjin ve Mihee bu olayı o kadar umursamamıştı ama Taesoon farklıydı. İçten içe Hansoo’dan korkan kendinden utanıyordu ve o anda yemin etmişti. Kesinlikle daha güçlü olup bu günün intikamını alacaktı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder