23 Kasım 2016 Çarşamba

Tales 79


TALES 79 OKU





Çevirmen: AllenWalker
Düzenleyici: Rising Gambler
Tales 79- Ruh Silahı Katar

Nie Li’nin dikkati hazinelerin içinden bir tanesine kaydı.
O hazine bir çift muştaydı. Onlar biraz yıpranmıştı ve yaydığı ışık biraz kararmıştı. Üstü toz kaplıydı. Muştaların uç tarafları pas tutmuştu.
“Bunları mı istiyorsun?” dedi Nie Hai,  Nie Li’nin elindeki paslanmış muştalara bakarak. Bir anlığına şaşırmış bir şekilde sordu.
“Evet” dedi Nie Li.
Nie Hai uzun zaman önce bu muştalarla ilgilenmek istemişti fakat muştaların paslı görüntüsünden dolayı onların gücünün ne olduğunu söylemedi. Bundan dolayı kimse onları almadı.  Ailenin hazinesi neredeyse boştu. Muştalar en azından bir yer dolduruyordu.
Nie Hai’nin görüşü ailenin hazinesinde hala birkaç tane değerli hazine vardı. Neden Nie Li onları değil de bu muştaları seçmişti?
Nie Li muştaları yüzüğünün içine koydu ve hazinelere bakmaya devam etti. Hazinede hala birkaç tene değerli eşya olmasına rağmen Nie Li onları almadı. Bu hazineler Nie Li’nin gücünü artırmaya yardım etmezdi. Muştaları bulduğunda zaten bu yolculuğun yeterince iyi geçtiğini söyleyebilirdi. Nie Li’nin dikkati kalan son iki parçaya takıldı.
Bunlardan bir tanesi bir taslaktı. Her türden desen yazılıydı. Bir şeyin çizimi gibi duruyordu.
Nie Li kağıda bakmaya devam etti. O anda Nie Hai
“Bunun ne tür bir yazıt olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bizim ailemizde bunu çizebilecek hiçbir uzman olmadı şimdi veya daha önce. Bu çizim bir kuş çizimine benziyor” diye açıkladı.
Kağıda uzun bir süre baktıktan sonra Nie Li bir şeyler hatırladı. Bu çizim bir Kara Rafine Uzmanına ait bir başyapıttı. Buna ruh kuklası deniliyordu. Bu bir kuş formunda Ruh Kuklası. Kutsal İmparatorluğun erken safhalarında, birkaç tane Kara Şeytan Ruhçusu bulunurdu. Bunlar bir takım gizemli insanlardı ve genellikle kötü şeyler yaparlardı. Ruh Kuklası gibi. Ruh Kuklasını yaptıktan sonra ölmüş bir uzmanın ruhunu bunun içine hapsederlerdi ve bazı yazılı desenleri kullanarak hapsettikleri uzmanı kendileri için çalıştırırlardı. Kutsal İmparatorluk kurulduktan sonra büyük oranda Kara Şeytan Ruhçularını yok oldu. Ruh Kuklası gibi eşyalar ortadan kayboldu.
Kutsal İmparatorluk kurulduktan sonra bu parçaların büyük oranda değerlenmesine rağmen bunları bulmak, elde etmek, oldukça zorlaştı. Karanlık Çağdan sonra Ruh Kuklası kağıtları daha da bulunması zor hale geldi. Bu tür Yazıtlar genellikle insanlar tarafında tarihte unutulan bir şey oldu.
Nie Li asla burada bir Ruh Kuklası yazıtı bulacağını düşünmezdi. Bu yazıt Kutsal İmparatorluk döneminde Ailenin hazinesinde bulunsaydı tüm aile yok olurdu.
“Ben bunu da alıyorum.” Dedi ve yazıtı yüzüğün içine koydu. Nie Li bir uzmanın ruhunu bunun içine hapsetmezdi. Sonuçta bu olay çok kötüydü yinede daha fazla araştırmak istiyordu.
Nie Li’nin yazıtı almasına Nie Hai hiç itiraz etmedi. Sonuçta Nie Li, aileye çok fazla iksir ve şeytan ruhu parası vermişti. Onlar Nie Li’den çok fazla yardım aldılar. Ve hala almak istiyorlardı.
“Gelecekte bir yerde uygun bir zamanda buna çalışmalıyım.” Nie Li kendi kendine düşündü ve devam etti. Son parça bir inciye benziyordu. Siyah bir inci, parlak ve siyah ışıklar yayan bir inci. Sadece bakan insanları bile heyecanlandırıyordu.
Bu inci kesinlikle sıradan bir inci değildi, Nie Li bile nasıl kullanıldığını bilmiyordu.
“Ben bunuda alıyorum.” Dedi Nie Li.
“Diğerleri tamam ama bu parça…”Nie Hai bir an tereddüt etti.
“Ne? Sıkıntı nedir?” Diye sordu Nie Li, Nie Hai’ye bakarak.
“İncinin ne kadar pahalı olması önemli değil, bu inci Ailenin ilk Patriğinden kalma bir parça. Bu parçanın gelecek nesilleri için anlamı büyük olacaktır bu yüzden bunu elimizde tutmalıyız.” Dedi Nie Hai.
“Ben de Göksel İşaret Ailesinin sonraki neslindeyim. Bu yüzden bunu almamda herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Güvende olacağından emin olurum. Burada iki yüz milyon şeytan ruhu parası var,  Patrik bu parayı aileye hazine almakta kullanabilir. Aksi halde Ailenin hazinesi bom boş kalacak.” Sağ elini Nie Hai ye doğru uzattı ve salladı yüzükten çıkan parayı Nie Hai’ye verdi.
Nie Li’nin bu hareketinden sonra Nie Hai’nin herhangi bir direnci kalmamıştı. Bir an hem yüzüğe hem de siyah inciye bakarak düşündü. Sakince gülümsemedi ve “Tamamdır” dedi.
“Tamam” dedi Nie Li. Bu gezi oldukça iyi geçti. İncinin ne olduğunu bilmemesine rağmen kesinlikle basit bir şey değildi. Aynı şekilde Ruh Kuklası da fena sayılmazdı. Ruh silahına gelirsek o parayla alınabilecek bir şey değildi.
Ruh silahı şeytan ruhuyla birleşirse eğer kesinlikle kullanışlı bir silahtı. Gölge İblisinin hali hazırda pençeleri vardı ve muştaya ihtiyacı yoktu. Fakat muştalar Uzun Dişli Pandayla uyumlu olabilirdi.
“Patrik Nie Hai, ilk ben ayrılıyorum.” Dedi Nie Li, Nie Hai ye bakarak.
“Tamam” Nie Hai Nie Li’yi gönderdi. Şu anda Nie Li ailedeki en zengin kişiydi. Bundan dolayı ondan gelecek biraz para ailenin gücünü artırmaya yeterdi. Nie Li’den dolayı tüm Göksel İşaret Ailesi değişmişti. Nie Hai neden Nie Li’ye tanrı gibi davranmasın?
(Töbe de lan)
Eğer herhangi bir ailenin Nie Li gibi bir genç nesli olsaydı, O ailenin Patriği uykusunda bile gülebilirdi.
Mansiyona döndükten sonra, Nie Li Ruh Silahı muştasını çıkardı. Muşta değersiz bir metale benziyordu. Nie Li homurdandı. Ruh bölgesini harekete geçirdi. Ruh bölgesinden bir ruh gücü dalgası muştalara doğru harekete geçti. Ruh gücünü kullanarak Muştaları sabit bir şekilde eritti.
Muştadaki pas lekeleri yavaşça çözüldü. Kademeli olarak Muştalar göz kamaştırıcı bir ışık yaymaya başladı. Sonunda Muştalardan tıkırtı gelmeye başladı. Muştalar hiç durmadan titremeye başladı ve sonrasında havalandılar. “Boom” onlar patladı.
Muştalar bir ışık hüzmesine dönüştü ve Nie Li’nin ruh bölgesine girdi.
Ruh silahının gücü kullanıcının ruh gücüyle derinden bağlıydı. Genellikle ruh gücünden bir seviye daha güçlü oluyorlardı. Yani bu demek oluyor ki Nie Li Gümüş seviye olduğundan Muştalar Altı Seviye ruh silahı olacaklardı. Eğer Altın seviyeler dikkatsiz ise onlar bile bu silah tarafından yaralanabilirlerdi.
Eğer Nie Li’nin gücü artarsa Ruh silahı da bu artışı takip ederdi.
“Ruh silahları Kar Rüzgarı zamanından kalma Gök Gürültüsü Şeytan Ruhçularının başyapıtlarıydı. Sadece onlar ruh silahı yapabilirlerdi ancak sadece bu şeytan ruhçularından birkaçı bunu yapma metoduna sahiplerdi. Sadece birkaç Gök Gürültüsü Şeytan Ruhçusu ailesi bunlara sahipti. Herkes hayatı boyunca sadece bir tane ruh silahına sahip olabilirdi. Eğer kullanıcı ölürse, ruh silahı da ortadan kalkardı. Bundan dolayı çok az sayıda ruh silahı geride kalmıştı. Bu cahiller ruh silahına normal bir silah gibi davranmışlardı. Bunlar ellerindeki kaynakları salakça harcıyorlardı. Şanslıyım ki bunlar benim tarafımdan keşfedildi aksi takdirde bunların ne olduğunu bilen birisi bir daha hiç ortaya çıkmayabilirdi.” Diye düşündü Nie Li.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder