8 Kasım 2016 Salı

Tales 74


Çevirmen: Allan Walker

Düzenleyici: RisingGambler
Tales 74- Uzun Dişli Panda

Önceki Bölüm Sonraki Bölüm

Nie Li rafine etme işlemine beş gün daha devam etti.
Nie Li bu süre zarfında toplamda altmış tane Olağan Üstü gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu elde etti.


Altmış tane Olağanüstü seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhundan en azından bir tane Tanrı Seviye gelişim kapasitesi şeytan ruhu çıkar herhalde” diye düşündü Nie Li. Rafine işlemine devam etti.
Nie Li çömleğe on tane Olağanüstü seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhunu koydu ve rafine işlemine başladı.
Parlak bir ışık yayılmaya başladı. Nie Li çömleğin içinde yayılan renkli ışıkları görebiliyordu. Her şeytan ruhunun yaydığı renk farklıydı. Bu renkler yavaş yavaş birleşmeye başladı.
Merak ediyorum ilk hangi Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhu ortaya çıkacak.” Diye düşündü Nie Li. Kabusun İblis Çömleğinden gözlerini ayırmadı.
Biraz zaman geçtikten sonra, aniden, Çömleğin içindeki şeytan ruhları parçaladındı ve yaydıkları ışık tamamen kayboldu.
Başarısız…”  Nie Li nin ağzı açıldı. Başarısızlıktan dolayı kalbine ağrı saplandı.  Böyle bir başarısızlıkta yaklaşık olarak on milyon şeytan ruhu parası hiç oldu. Nie Li’nin zengin olmasına rağmen başarılı olma ihtimali oldukça düşüktü.
(Zenginlikle bunun ne alakası var ayıkamadım ama İngilizcesinde böyle yazıyordu.)
Toplamda altı ihtimal vardı ve ilki başarısız oldu. Bu durum biraz can sıkıcıydı.
Nie Li derin bir nefes aldı ve on tane daha Olağanüstü seviye şeytan ruhunu çömleğin içine koydu. Yeninden rafine etme işlemine başladı.
Yaklaşık on dakika sonra aniden Booom diye bir ses geldi çömlekten. Bir başarısızlık daha.
Bir başarısızlık daha” Nie Li nin sanki kanı çekiliyordu. Bu kadar kısa zamanda bir on milyon daha gitti.
Tanrı Seviye gelişim Kapasitesine sahip şeytan ruhunu elde etmek bu kadar zor muydu gerçekten? Nie Li mutsuz hissetmesine rağmen vazgeçmedi. Ufak miktar bir para kaybetmesi önemli değildi Paradan çok bir şeyi yoktu şu anda.
Nie Li on tane şeytan ruhunu tekrar çömleğin içine koydu ve üçüncü rafine etme işlemine başladı.
On tane şeytan ruhu, çömleğin altında sürekli yer değişiyor, yavaşça birleşiyor ve ışık yaymaya devam ediyor. Çömlekten birbiri ardına ruh dalgaları geliyordu.
Böyle muntazaman bir ruh gücü yayılmasından sonra Nie Linin vücudundaki bütün gözenekler açıldı. Onun ruh bölgesi çömlekten gelen ruh güçlerini absorbe etmeye başladı. Bedenini bir sıcaklık kapladı.
On tane Olağanüstü seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu birleşti ve bir tane şeytan ruhu ortaya çıktı.
Başarılı..”  Çömleğin dibinde duran şeytan ruhuna bakmaya başladı.  Nie Liyi sonsuz bir heyecan kapladı. O yavaşça yeni şeytan ruhunu şeytan ruhu taşına yerleştirme başladı.
Tanrı Seviye Gelişim Kapasitesine sahip Şeytan Ruhu!!!
Gelişim kapasitesine inceledikten sonra Nie Li iyi bir coşku kapladı.  Ardarda iki başarısızlıktan sonra Nie Li sonunda tanrı seviyesi gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu elde etmeyi başardı.
Bu şeytan ruhu bir Uçurum Kaplanıydı. Uçurum Kaplanın neredeyse bütün özelliklerine sahipti. Tek farkı bütün bedeninde metalik bir parlaklık kaplı olmasıydı. Kafasının üstünde bir çift korkunç keskinlikte boynuz ve bedeninin her tarafında çiviler vardı.
Bu hala bir Uçurum Kaplanı mıydı?
Nie Li şok olmuştu. Bu on tane farklı şeytan ruhunu rafine edilmesinden ortaya çıkan bir şeytan ruhuydu.  Karakteristliği normal şeytan ruhlarından faklıydı. Normal şeytan ruhlarından çok çok güçlüydü.
Uçurum Kaplanı Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhlarının güçlü kesiminde yer alıyordu.  Rafine etme işlemi sırasında bir çok değişiklik geçirdikten sonra Nie Li Uçurum Kaplanının kendine ait özeliklerini bilmiyordu.
Nie Li Uçurum Kaplanını bir kenara koydu ve rafine etme işlemine devam etti. Nie Linin üç şansı daha vardı.
Kalan üç rafine işleminde Nie Linin şansı oldukça iyiydi. Üç tanesinden iki tanesi başarılı olmuştu. Bir tanesi pullarla kaplıydı. Bu kanatlı ve pullu bir Şeytani Leopardı. Diğeri ise Uzun Dişli Panda?
Üçüncü Tanrı Seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu bir Uzun Dişli Pandaydı. Nie Li bunu görünce neye uğradığını şaşırdı.  Panda şişman gözüküyordu ve bedeninin her tarafını saran siyah ve beyazdan oluşan bir kürkü vardı. Bakınca oldukça zararsız görünüyordu. Bu gerçekten Tanrı Seviye gelişim kapasitesine sahip bir şeytan ruhu muydu?
Nie Li inanamadı. Pandanın gelişim kapasitesini bir kere daha test etti. Gerçekten Tanrı Seviye gelişim kapasitesine sahipti.
Uzun Dişli Panda son derece düşük seviye bir şeytan ruhuydu. Genellikle hiç saldırı yetenekleri olmazdı. Bu yüzden Uzun Dişli Pandayla birleşmek isteyen ruh kullanıcılarının sayısı iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı. Nie Linin asıl merak ettiği şey ise,  Kabusun İblis Çömleğiyle rafine etme işlemi sırasında genellikle güçlü şeytan ruhları zayıf şeytan ruhlarının güçlerini absorbe ediyordu ve daha güçlü oluyorlardı. Uçurum Kaplanı ve Şeytani Leopar da olduğu gibi. Bu ikisi son derece güçlü şeytan ruhlarıydı. Uzun Dişli Panda nasıl oldu da çömlekteki diğer şeytan ruhlarını absorbe edip hayatta kalmayı başardı.
Garip” diye düşünmeden edemedi Nie Li.  Pandayı dikkatlice inceledi. Hem Uçurum Kapladı hem Şeytani Leoparı diğerlerinin güçlerini absorbe edince bedenlerinde bazı özel değişimler oldu. Uçurum Kaplanın boynuzları ve bedenindeki çiviler veya Şeytani Leopardaki pullar ve kanatlar gibi. Fakat Panda da herhangi bir fiziksel değişim olmamıştı. Bunun anlamı Uzun Dişli Pandanın en güçlü hali bu hali miydi?
Nie Li çok fazla şeytan ruhunun bütün karakteristik özelliklerini biliyordu. Fakat Uzun Dişli Panda Nie Linin kafasını bir hayli karıştırdı. Uzun Dişli Panda şeytan ruhları arasında oldukça zayıftı. Neredeyse kimse bu şeytan ruhuyla birleşmezdi.
Acaba bu Uzun Dişli Panda göründüğü kadar basit değil miydi?” diye düşündü Nie Li. Uzun Dişli Pandayı dikkatlice inceledikten sonra Pandadan yayılan iki değişik tür enerji hissetti. Bu birbirinden tamamen farklı enerjiler birbirlerini tamamlıyorlardı ve muhteşem bir güç balansı vardı aralarında.
Yin-Yang balansı!! Doğanın en mükemmel formu!!!
Pandanın gözlerinde saklı bir ışık vardı. Sanki birazda olsa bilinci vardı. Pandanın diğer sıradan şeytan ruhlarından farklı olmasının diğer sebebi bu olsa gerek. Normalde Şeytan canavarları öldüğünde bilinçleri de kaybolurdu.
Gerçekten garip! Kararımı verdim. Bu benim ikinci Şeytan Ruhum olacak!” Nie Li sakince gülümsedi. Diğer iki şeytan ruhunu sakladı. Bir şeytan ruhçusu için bir  tane Dövüşçü Tipi Şeytan ruhu yeterliydi. Başka bir tane daha kullansaydı tamamen israf olurdu.
Du Ze ve Lu Piao Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhlarıyla birleşmek için uygunlardı. Bu iki Tanrı Seviye gelişim kapasitesine sahip ruhları onlara verebilirim.” Diye düşündü Nie Li. Ye Ziyun, Xiao Ning’er ve diğerlerinin gelişime uygun olan daha fazla şeytan ruhu elde etmesi lazımdı.  Sonuçta Ye Ziyun Kar Rüzgarı özellikli şeytan ruhlarıyla daha uyumlu olur  Xiao Ning’er ise Yıldırım tipi özellikli şeytan ruhlarıyla uyumlu olur.
Kar Rüzgarı ve Yıldırım tipli Şeytan Ruhlarını elde etmesi Dövüşçü Tipi şeytan ruhlarının elde edilmesinden daha zor olacaktı. Fakat şu anda Nie Linin paradan fazla bir şeyi yoktu ve yavaşça bunları da elde edebilirdi.
Bağdaş kurdu ve Uzun Dişli Pandayla birleşmeye başladı.

Şeytan ruhu Nie Li’nin ruh bölgesine yavaşça yerleşti ve birleşmeye başladılar…

RisingGambler Notu: Tales de birkaç bölüme oldukça sarıcı yerler gelmeye başlıyor. Aslında Turnuva arcını tek bir toplu halinde paylaşma gibi bir fikrim de var ama şu an ki durum için zor görünüyor...
Bu gün Reincarnator de var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder