6 Kasım 2016 Pazar

Tales 73


Çevirmen: AllenWalker
Düzenleyici: RisingGambler
73.Bölüm: Tanrısal Seviyeye Yükseltme

Önceki Bölüm Sonraki Bölüm

Nie Li Kabusun İblis Çömleğini dışarıya çıkarttı. Bu siyah yeşim taşı çömlekten gizemli bir aurası olan bir ışık yayılıyordu.


Bu item eski çağlardan kalma bir hazineydi. Nie Li açık arttırma evinde bu kalitede bir hazineye rastlayacağını hiç düşünmemişti. Bu yüzden bu çömleğin fiyatı ne olursa olsun almaya karar vermişti. Eğer bu çömleği elinden kaçırsaydı pişmanlıktan ölebilirdi.
Nie Li’nin sağ eli Kabusun İblis Çömleğine dokundu ve içine biraz ruhsal güç aktardı.
Kabusun İblis Çömleği parlamaya başladı ve Nie Li ve çömlek arasında bir çeşit bağlantı kuruldu. Bu çömleğin kullanımı hakkında Nie Li nin fazla bilgisi yoktu. Sadece birkaç çeşit kullanımını biliyordu. Ve çömleğin kullanımları hakkında hala çalışıyordu.
Bu özelliklerden birisi çömleğin içine on tane aynı özellikte farklı tip şeytan ruhunu rafine edip ortaya belli bir oranda aynı özellikte ve daha güçlü bir şeytan ruhu çıkıyordu. Elbette başarısız olma riski de vardı.
Nie Li çok fazla şeytan ruhu almıştı. Daha güçlü bir şeytan ruhu için rafine işlemini gerçekleştirebilirdi.
“Ben zaten bir Suikastçı Tipi Şeytan Ruhuna sahibim. Benim ihtiyacım olan şeytan ruhu rakiplerimle yüz yüze dövüşebilecek bir şeytan ruhu.” Diye düşündü
Nie Li. O toplamda iki bin tane Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhu satın almıştı. Sadece iki bin tane Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhu. O acaba bu kadar şeytan ruhu arasında gerçekten güçlü bir şeytan ruhu ortaya çıkartabilir miyim diye düşünmeye başladı.
Her şeytan ruhunun kendine ait bir ruh gücü vardı. Bunlar Bronz, Gümüş, Altın, Kara Altın ve Efsanevi diye devam ediyordu.  Bu kategorilendirme Şanlı Şehir tarafından yapılmıştı. Sıradan insanların bilmediği bir şey vardı, her şeytan ruhunun bir birinden farklı büyüme oranı vardı düşük kalite şeytan ruhu olsa bile. Fakat eğer yüksek bir gelişme kapasitesi olan bir şeytan ruhunun Efsanevi Seviye Şeytan Ruhunu öldürmek için gerekli seviyeye yükselmesi imkansız değildi.
Aynı zamanda, bazı şeytan ruhlarının gelişme kapasitesi sıradan şeytan ruhlarına göre çok fazlaydı. Örneğin Nie Li nin Gölge İblisi Şeytan Ruhu gibi.
Nie Li gelişme kapasitelerini altı kategoriye ayırmıştı. Bunlar Zayıf, Sıradan, İyi, Mükemmel, Olağanüstü, ve Tanrı seviyesiydi. Gölge İblisi Şeytan Ruhu herhangi bir şüpheye yer bırakmayacak şekilde Tanrı Seviyesi gelişme kapasitesi olan bir şeytan ruhuydu. Yani bu demek oluyor ki Gölge İblisi Şeytan Ruhunun gelişme kapasitesi limitsizdi.
(Şaşırttı mı?)
Sıradan insanlar Şeytan Ruhlarının gelişme kapasitesinin nasıl ayırt edileceğini bile bilmiyordu fakat Nie Li nasıl ayırt edileceğini biliyordu. İnsanlarınki gibi, şeytan ruhlarının da gelişme kapasitesini ayırt etmede ruh kristali kullanılabilirdi.
İkinci şeytan ruhuyla birleşmenin derin bir etkisi olacaktı. Bundan dolayı Nie Li ikinci şeytan ruhunu seçerken çok dikkatli olması gerekiyordu. Tanrı seviye bir şeytan ruhuyla birleşmese bile en azından Olağanüstü bir şeytan ruhuyla birleşmesi gerekiyordu. Aksi takdirde Kabusun İblis Çömleğine bu kadar fazla para ödemesi bir hiç uğruna olacaktı.
Nie Li on tane şeytan ruhu taşı çıkarttı ve bu şeytan ruhlarının seviyesini kontrol etmek için ruh kristalini kullandı.
“Bozulmuş Ruh Bulutu, Düşük Seviye Şeytan Ruhu”
“Bozulmuş Ruh Bulutu, Düşük Seviye Şeytan Ruhu”
“Bozulmuş Ruh Bulutu, Düşük Seviye Şeytan Ruhu”
“Kırılmış Ruh Bulutu, Sıradan Seviye Şeytan Ruhu”
Nie Li hızlıca bu testi on tane şeytan ruhu üstünde uyguladı. Çıkan sonuç yedi tane Düşük Seviye Şeytan Ruhu ve üç tane Sıradan Seviye Şeytan Ruhuydu. Nie Li bu sonuçları görünce hayal kırıklığına uğramış gibi hissetmeden edemedi.
“Elbette, Bu Sıradan Seviye Şeytan Ruhları arasından yüksek seviye şeytan ruhu çıkartması biraz zor olacak.”
Diye düşündü Nie Li. Biraz hayal kırıklığına uğramıştı. Gölge İblisi gibi Tanrı Seviyesi bir  şeytan ruhu bulmak baya bir zor olacaktı. Aksi takdirde Nie Li Eski Orkide Kalıntılarına gitmek gibi büyük bir risk almazdı.
Bu Çöp şeytan ruhları başkalarının elinde olsaydı bu şeytan ruhlarına bir hazine gibi davranırlardı.
Nie Li ölçtüğü şeytan ruhları Kabusun İblis Çömleğinin içine koydu ve kendi ruhunun yardımıyla rafine etme işlemine başladı.
Birkaç saniye içinde çömlek parlamaya başladı,  göz kamaştırıcı bir ışık yayamaya başladı. Çömleğin içinde uçuşan ışıklar hareket etmeye başladı. Nie Li on tane şeytan ruhunun çömleğin içinde hiç durmadan döndüklerini görebiliyordu, sonunda hepsi birleşti ve çömleğin merkezinde hafif bir sis tabakası oluştu.
Yaklaşık on dakika sonra çömlekten gelen ışıklar durdu. Şeytan Ruhu bir ruha benziyordu ve çömleğin dibinde hareket ediyordu.
Nie Li şeytan ruhunu yakaladı,  daha sonra normal bir şeytan ruhu taşına hapsetti. Hemen ardından ortaya çıkan şeytan ruhun gelişme kapasitesini ölçtü.
“Belli belirsiz Tamamlanmış Ruh Bulutu, İyi Seviye Şeytan Ruhu” .
 Bu Kabusun İblis Çömleği açıkça olağanüstüydü. Fakat İyi Seviye Şeytan Ruhu Nie Linin birleşmesi için çok çok yetersizdi. Nie Li kafasını kaldırdı. O kesinlikle gözüne İyi Seviye Şeytan Ruhunu kestirmiyordu.
Nie Li İyi Seviye Şeytan Ruhunu bir kenara koydu ve tekrardan on tane şeytan ruhunu test etmeye başladı.
On tane Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhu, en güçlüleri İyi Seviye Şeytan Ruhu olan bir boğaydı.
Nie Li bir kere daha rafine etmeye başladı.
Rafine etme başarılı…
Rafine etme başarılı…
Rafine etme başarısız….
….
Başarısız olma olasılığı oldukça düşüktü, her on işlemden birisi başarısız oluyordu. Fakat altmış kere rafine etme işleminden sonra ortaya çıkan şeytan ruhu Mükemmel Seviye Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhuydu. Kalan bütün İyi Seviye Şeytan Ruhlarını rafine etmişti.
“Yeterince iyi değil” Nie Li kafasını kaldırdı. Şeytan Ruhunun gelişme kapasitesini artırma işlemi hala çok zordu.
Fakat Nie Li hala çok fazla Şeytan Ruhunu sahipti. Rafine etmeye devam etti. İki bin şeytan ruhu arasında rafine etmeye gerek duymadan halihazırda altmış civarı Mükemmel Seviye ve iki yüz civarı İyi Seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu vardı. Bu sayı çok da kötü değildi. Bu şeytan ruhlarının kendi başlarına bu kadar gelişim kapasitesine ulaşması gerçekten iyi bir durumdu.
Nie Li iki gün daha rafine etme işlemine devam etti. Birbiri ardına sürekli rafine etti. Düşük ve Sıradan gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhlarını İyi seviye gelişim kapasitesine çıkarttı. Daha sonra İyi Seviye gelişim kapasitesi olan şeytan ruhlarını Muhteşem Seviye gelişim kapasitesine çıkarttı.Sonunda doksan tane Muhteşem Seviye gelişim kapasitesi şeytan ruhunu Olağanüstü Seviye gelişim kapasitesine sahip şeytan ruhu elde edene kadar rafine işlemine devam etti.
Gelişim kapasitesi seviyesi arttıkça rafine etme işleminin başarısız olma oranıda artıyordu.  Bu işlemlerin sonunda elinde sadece beş tane Olağanüstü Seviye şeytan ruhu kaldı.
Elinde kalan beş tane Olağanüstü Seviye gelişim kapasiteli şeytan ruhunu gören Nie Li tatmin olmamıştı. Eğer elinde on tane Olağanüstü Seviye şeytan ruhu olsaydı belki bir tanede olsa Tanrı Seviye Şeytan ruhu elde edebilirdi. Sonuçta rafine işlemi seviye arttıkça daha da zorlaşıyordu. Olağanüstü seviye şeytan ruhlarını elde ederken rafine işleminin başarılı olma oranı yarı yarıya düşmüştü. Eğer Tanrı Seviye şeytan ruhu için rafine etmek isterse beş denemeden bir tanesi başarılı sonuç alırsa bu oran çok iyi bir oran olurdu.
Simyacılar Derneği satmış oldukları iksirlerden Nie Li ye ait olan kısmı göndermişlerdi. Kabaca bir milyara yakın bir paraydı.
Bunun hakkında düşündükten sonra Nie Li, Nie Hai ve Nie En ile buluşmaya gitti. Onların daha fazla Dövüşçü tipi şeytan ruhu olması için yardım istedi. Ne kadar çok olursa o kadar iyi olurdu. Aldıkları her bir şeytan ruhu için onlara ödül verecekti.
Nie Li nin ödülleri her zaman iyi olmuştur, bu yüzden elinden gelenin en iyisini yapacaklardı. Onlar gidebilecekleri bütün şeytan ruhu dükkanlarına gidip alabilecekleri bütün Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhlarını satın aldılar. Birkaç yüz milyon para gönderdikten sonra Nie Li nin elinde toplamda on bin Dövüşçü Tipi Şeytan Ruhu oldu. Ve Kabusun İblis Çömleğini kullanmaya devam etti.
Rafine etme işleminin artmasından sonra , Nie Li Kabusun İblis Çömleğinde bazı değişimler farketti. Biraz anlaşılmaz olan çömlek daha anlaşılır hale geldi. Şeytanların birleşimini bile görür hale gelmişti.
Nie Li sanki Çömleğin rafine işlemi sırasında rafine işleminde ortaya çıkan gücün birazını kendine alıyormuş gibi hissediyordu. Zaman geçtikçe Kabusun İblis Çömleği daha güçlü bir hale geliyordu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder