10 Kasım 2016 Perşembe

STWD 109


Skill Taker 109 - Efsane Kan 1
Çevirmen: ZCB
Düzenleyici: RisingGambler

Önceki Bölüm Sonraki Bölüm

6F Zindanında İblis Kraliçe ve Bir kahraman arasındaki dövüş tek taraflı bir oyun haline geldi.
"Haha! Hayal kırıklığı. Glutonny'nin İblis Kraliçesi olduğuna emin misin? 500 yıl önce de böyle biri miydi?  Zavallıca."


Beelzebub Michael tarafından bir buz büyüsü ile hareketsiz halde geldi. Vücut ısısı düşmeye ve bilinci kapanmaya başladı.
"Aşk. Yardım et lütfen"
"........."
Beelzebub'ın çığlıklarına rağmen Aşk sessiz kaldı.
"Benzersiz yeteneğin şu anda işe yaramaz. Yoksa söylemedim mi? Odanın içine bir bariyer oluşturdum bu senin yeteneğini engelliyor."
"........."
 Bariyer sihirli bir taşın üzerini oyarak mühürlendi ve bu şekilde oluştu.  Michael bu yeteneği kısa süre önce öğrenmedi. Bir kahraman soyu olarak küçük yaşta bariyer oluşturmak ona öğretilmişti.
Michael iki nedenden dolayı zindandaki bu odayı seçmişti. İlk sebebi rakibine bariyer kurmak için oldukça elverişli bir odaydı. İkinci sebep zindanın derinliklerinde meraklı gözler olmadan büyü kullanabilmesiydi.
"Bir sıkıntı var. Seni tek darbede mi öldürmeliyim? Sanırım bu en iyisi olur."
Bir sonraki an Michael elde etmesi çok zor olan güçlü bir su büyüsü yaptı "Water Storm" . Bu büyü temel bir su büyüsünün geliştirilmiş hali. Bir ejderhayı tek darbede öldürebilir.  Michael'in değneğinden Beelzebub'a doğru bıçak şeklinde buzlar uçtu. Yaklaşık 10 ton ağırlığında. Eğer doğrudan isabet ederse bir iblis bile hayatta kalamazdı.
"Aşk. Neden? Neden gelmiyorsun?"
"........."
Beelzebub neden kaybetti diye sormak gerekirse. O çok güçlü bir yetenekle doğdu. Doğduğundan beri hiç dövüş için eğitilmedi çünkü bu süre boyunca Aushoku yeteneğini kullandı. O herhangi bir rakibine darbe vurabilir rakibinin yeteneği olsa bile. Kendi yeteneği mühürlendiğinde Beelzebub'ın dövüş kabiliyeti diğer iblislerden aşağı olur. Beelzebub canavarını çağırırken ölüm kalım savaşı veriyordu.
"Neden… Neden... Böyle bir yerde mi ölüyorum?"
Beelzebub yavaşça gözlerini kapattı ve ölümünü bekledi. O sırada buzdan bir  top saldırısı "Baseball" Beelzebub'ın arkasıdan geldi. Michael'in buz kılıcı ile çarpıştı ve yön değiştirdi. 10 ton ağırlığındaki buzdan kılıç Beelzebub'ın vücudunu pas geçti.
"Ne... Neler oluyor?"
Bıçağın yön değiştirmesinin sebebi dışarıdan gelen bir darbeydi. Ancak bu mantıklı gelmiyordu.  Nasıl bir büyü bu kılıcın yönünü etkileyebilirdi. İkinci bir İblis kral olma ihtimaline karşı Michael saldırın geldiği yöne döndü.
"Hey. Orada eğleniyor musunuz? Katılmama izin verin. "

Ancak Michael beklenenin aksine bir çocuk, ona doğru korkusuzca bakıyor ve gülümsüyordu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder